Ivan heeft het even helemaal gehad na de nominatie en eliminatie

Ivan heeft het even helemaal gehad na de nominatie en eliminatie

Afgelopen avond werd het penthouse “verbouwd” en aangepast door het vertrek van Billy. Ivan loopt even binnen bij Cemal en Romy die daar bezig zijn. Hij probeert zijn hoofd te legen maar wordt steeds door iedereen gestoord vertelt hij de twee. Zit je met de stemmingen in je hoofd? vraagt Cemal nieuwsgierig. Nee antwoordt Ivan maar met alles wat er hier gebeurd. Ik moet mezelf even de ruimte geven. Er zijn hier zoveel prikkels voegt hij eraan toe. Romy snapt het wel. Ik vertel helemaal niks meer gaat Ivan verder. Anders ga ik het ook niet trekken benadrukt hij. En vertelt haar dat hij het wel moeilijk vond om op zijn maatje Billy te stemmen. Dat zag ik aan je reageert Romy. Toch gelooft ze dat er dingen met een reden gebeuren. Het wordt met de week spannender voor de bewoners. Hoe zal het volgende week zijn tijdens de nominatie en eliminatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *