Cemal vindt dat Billy haar vertrek uit Utopia zelf heeft veroorzaakt

Cemal vindt dat Billy haar vertrek uit Utopia zelf heeft veroorzaakt

Na het vertrek van Billy zijn Cemal en Romy het penthouse druk aan het inrichten. Billy heeft hen het penthouse geschonken vlak voor haar vertrek. De twee zullen er in de avond al blijven slapen. Als Mehmet neerploft op hun bed begint Cemal over Billy. Apart dat ze er niet meer is begint hij. Toch vindt hij ook dat Billy haar vertrek uiteindelijk zelf heeft veroorzaakt. Het is een opeenstapeling van dingen op een gegeven moment voegt Mehmet daar aan toe. De groep heeft gesproken en dat is een democratie vinden beide mannen. Cemal heeft nu al spanning voor de volgende stemronde geeft hij aan. Gaat hij veel stemmen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *