Romy hoopt dat het stemmen in Utopia snel stopt

Romy hoopt dat het stemmen in Utopia snel stopt

Ah, ik heb zo’n zin om te knuffelen zucht Romy. Fay geeft haar daarom een dikke knuffel en vraagt wat er is. Ik vind het zo zwaar, er gaan steeds mensen weg van wie je houdt antwoordt Romy een tikkeltje sip. Fay en Cemal begrijpen waar Romy het over heeft. Ik heb het ook hoor, met name als je steeds op de bank wordt gezet laat Fay met een zucht weten. Het drietal besluit er een leuke avond van te maken en gaan buiten aan de slag om een groot kampvuur te maken. Hij wordt motherf*cking groot lacht Romy van oor tot oor.

Wat later bij het kampvuur, geeft Romy aan klaar te zijn met het speculeren over de stemmingen en de vrijstelling van vandaag. Ze heeft haar beklag al eerder gedaan deze avond maar wil graag aan Cemal en Bas uitleggen dat het een goede keuze is geweest Linda een vrijstelling te geven. Linda was best bang om op de bank te komen, dus dan heeft het meer waarde om mijn stemmen aan haar te geven zegt ze. Ik wil niet dat Linda naar huis gaat voegt ze hieraan toe. Bas en Cemal luisteren naar het verhaal van Romy en lijken haar te snappen. Cemal geeft aan dat de bewoners uiteindelijk allemaal op elkaar moeten stemmen, dus dat dit erbij hoort. Ik hoop dat het stemmen snel stopt sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *