Romy is in de veronderstelling dat ze steun van de tweeling krijgt tijdens de stemronde

Romy is in de veronderstelling dat ze steun van de tweeling krijgt tijdens de stemronde

Terwijl Demi en Fay in het hutje over de nominaties praten, doet Romy het zelfde met Bas. Na haar gesprek met Bas besluit Romy naar de tweeling toe te stappen. Ik denk dat ik samen met Ivan en Mehmet genomineerd wordt zegt ze. De theorie van Romy is dat Ivan sowieso drie stemmen aan haar geeft. Mehmet moet hier wel in mee gaan, anders zit niemand van ons in de gevarenzone gaat ze enthousiast verder. Romy is in de veronderstelling dat zij samen met de tweeling en Bas de twee overige mannen in de gevarenzone krijgt. Demi en Fay reageren minder enthousiast. Zij zijn niet helemaal overtuigd van de theorie van Romy. Daarbij zitten de twee eraan te denken om op Romy te stemmen maar dit weet zij zelf niet. Romy gaat ondertussen vrolijk verder. Al kom ik op de bank, dan komt het wel goed want ik heb jullie besluit Romy. Maar of Romy gelijk krijgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nans at 15:02

    Zo oneerlijk, altijd meteen 6 stemmen met die tweeling erin altijd maar weer dubbel nooit kiezen ze individueel, redactie: zorg voor romy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *