Romy maakt zich zorgen om de naderende stemronde en vraagt Bas of ze wel veilig is

Romy maakt zich zorgen om de naderende stemronde en vraagt Bas of ze wel veilig is

Terwijl Demi en Fay in hun hutje bespreken of ze maandag hun stemmen aan Romy geven, gaat Romy ondertussen naar Bas om ook over de stemming te praten. Romy is namelijk bang genomineerd te worden dankzij de stemmen van Ivan en Mehmet. Bas probeert Romy gerust te stellen dat ze waarschijnlijk niet in de gevarenzone komt maar Romy lijkt er niet zeker over. Maar dan is de kans niet groot dat ik naar huis ga toch? vraagt ze aan hem. Bas grapt dat de kans erg groot is dan ze naar huis gaat. Romy lacht even maar vraagt gelijk door naar bevestiging dat ze echt niet naar huis zal gaan dinsdag. Bas lijkt niet echt een duidelijk antwoord te willen geven. Dat is nog maar de vraag grapt hij door. Romy wil toch zeker weten dat Bas aan haar kant staat. Maar je zal wel m’n back hebben toch Baas? probeert ze het nog een keer. Bas lacht wederom dat Romy paranoia aan het worden is. Uiteindelijk zegt hij dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joke gotte at 14:09

  Nee Romy is altijd eerlijk geweest,ze krijgt nu een koekje van eigen deeg.Want als er een is waar je niet op kan vertrouwen dan is het Romy wel.Morgen die en twee tellen later weer een ander heb je niets aan.

 2. knorrie at 13:50

  haha. die wordt een oor aangenaaid. maar dat heb je als je met alle winde meewaait en je alles laat wijs maken. En Bas lacht zich hele maal rot. die weet het goed te spelen.

 3. Nans at 13:45

  Bas, als je eerlijk bent laat haar dan dit lezen van utopiatvshow zodat ze op zijn minst weet waar ze aan toe is, want daar heeft ze wel recht op.

 4. Nans at 13:41

  Arme romy, ze is echt niet veilig of ze moet samen met mehmet en ivan gaan, zolang ze maar in de finale blijft want dat hoop ik echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *