De tweeling zit in de knoop met hun verstand en hun gevoel, wel of niet op Romy stemmen?

De tweeling zit in de knoop met hun verstand en hun gevoel, wel of niet op Romy stemmen?

Gisteren heeft Fay omdat zij de meeste stemmen heeft gekregen, vijf minuten met Chipp mogen bellen. Dit gesprek met hem is voor haar zowel verhelderend als verwarrend geweest. Chipp heeft de tweeling geadviseerd met Bas te blijven samenspannen maar Romy eruit te werken. Aangezien Romy en de tweeling het de laatste tijd goed met elkaar kunnen vinden weten de twee nog niet wat zij moeten doen. Als zij zich vandaag afzonderen in hun hutje komt het onderwerp ter sprake. Wat moeten we nou doen? zucht Fay. Ik weet het ook echt niet antwoordt Demi. Nou we weten het wel maar het is moeilijk gaat Fay verder op haar beurt. De dames weten dat als ze voor de winst willen gaan zij Romy moeten teleurstellen maar dit komt niet overheen met hun gevoel. Een lastige situatie waar ze maar niet uitkomen. Een goeie profvoetballer word je niet als je het zielig vindt als de andere partij niet wint besluit Fay.

Nog wat later praat de tweeling er nog eens over. Ik ga sowieso niet op Bas begint Fay. Dan hebben we Romy, Ivan en Mehmet nog over gaat ze verder. Demi merkt op dat ze haar twijfels heeft. Ik weet niet of ik het kan hoor vervolgt ze met een zucht doelend op Romy naar huis sturen. Ik vind het echt heel moeilijk gaat Demi verder. Fay lijkt hier wat harder in. Is het zo moeilijk of maken wij het onszelf moeilijk? zegt ze met een strak gezicht. De twee besluiten pen en papier te pakken en alle mogelijke scenario’s uit te schrijven. Wat gaan de twee uiteindelijk doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:06

    De twins moeten niet vergeten hoe Romy tekeer ging tegen ze na de stemmingen zo eerlijk is ze helemaal niet .En de Twins hebben altijd gezegd dat ze voor de eindstrijd gaan dus wie speelt er nu vals.Romy wisselt te veel met mensen de ene dag is die weer goed en de andere dag klets ze weer wat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *