Ivan belt met de radio en heeft een leuke verrassing

Ivan belt met de radio en heeft een leuke verrassing

Ivan krijgt een bijzonder belletje van een radiostation. Zoetermeer FM belt namelijk om met hem te praten over de finale van Utopia. De radiopresentator vraagt hoe het op dit moment is in Utopia en Ivan laat hem weten dat het hartstikke goed gaat en de bewoners nog twee weken te gaan hebben. Er is vol op spanning, iedereen staat hier op scherp. We hebben er allemaal veel zin in voegt hij eraan toe. Ook vertelt hij dat er een groot eindfeest wordt georganiseerd en laat weten hoe de line-up eruitziet. De radiopresentator is onder de indruk van de artiesten die komen en merkt op dat het veelbelovend klinkt. Dan heeft Ivan nog een leuke verrassing voor de luisteraars. Hij vertelt dat de luisteraars twee keer twee gratis kaartjes voor het eindfeest kunnen winnen. De radiopresentator reageert enthousiast en legt de verdere spelregels uit aan de luisteraars. Aan het einde van het gesprek wordt Ivan hartelijk bedankt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *