Vandaag is het ophaaldag in Utopia

Vandaag is het ophaaldag in Utopia

Gisteren hebben de bewoners een zwarte envelop gehad met het nieuws dat er binnen een uur besloten moest worden wie er vijf minuten met het thuisfront mocht bellen. Fay kreeg de meeste stemmen en heeft via de telefoon advies van Chipp gekregen. Na deze hectische dag lagen de bewoners nog lang in hun bed. Alleen Ivan en Rienk zijn al wakker. Beide mannen zijn aan het vasten, al doen ze dit op hun eigen manier. Voor Rienk is dit vasten vandaag om 12:00 afgelopen en mag hij eindelijk niet eten. Ivan eet dagelijks wanneer de zon onder gaat maar gisteren is dit niet gelukt zo als hij dit wilde omdat hij in slaap viel. Ondanks de lege magen zijn de twee al actief bezig. Het is vandaag ophaaldag in Utopia en Ivan treft de voorbereidingen. Met hulp van Rienk klimt hij op het dak om de schoorsteen van de kachel te demonteren. Wat zal de rest van de dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *