Utopia 2 is gestart en online te volgen, de eerste bewoner is gearriveerd!

Utopia 2 is gestart en online te volgen, de eerste bewoner is gearriveerd!

Het is nu mogelijk om Utopia 2 live te volgen via de streams! De paspoorthouders met premium paspoort hoeven niets te doen. Dit paspoort loopt automatisch door en je hebt daarmee toegang tot alles wat Utopia 2 te bieden heeft. Ook een gratis paspoort loopt automatisch door. Inmiddels is Mike als eerste bewoner op het terrein van Utopia 2 aangekomen. Er is echt helemaal niks zegt hij terwijl hij zijn kist neerzet. Mike is elektricien en onderzoekt op het gemak het terrein, waar overigens helemaal niks op staat…Het duurt wel een tijdje voor we hier iets hebben gebouwd mompelt hij beduusd. Als Mike vervolgens van het meertje verder loopt naar een boomstronk, ziet hij een zwarte envelop liggen. Vlak voor hij de envelop opent, bedenkt hij zich. We beginnen dit avontuur met z’n allen, dus ik wacht nog even besluit hij. Met de zwarte envelop in zijn hand gaat Mike verder met het verkennen van zijn nieuwe thuis. Langzamerhand zullen er steeds meer bewoners bij komen tot er vijftien mensen wonen. We komen uiteraard snel terug met meer nieuws uit Utopia 2, hou de site goed in de gaten!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *