Vandaag is de nominatie, niemand is veilig!

Vandaag is de nominatie, niemand is veilig!

Het is vandaag maandag en dit betekent dat de bewoners moeten nomineren. Het lijkt erop dat de bewoners niet erg bezig zijn met de stemmingen maar wanneer Linda en Romy samen achter de computer zitten komt de stemming toch even aan bod. Ik was er eigenlijk wel vrij snel uit zegt Romy tegen Linda over de stemmingen. En geeft verder aan dat ze zich deze week rustig heeft gevoeld rondom de stemmingen omdat ze al snel wist op wie ze zou stemmen. Linda daarentegen vindt het een lastige stemming. Ik kijk naar het verloop van het stemmen en hoe de dingen vorige week gegaan zijn zegt ze tegen Romy. Er is gewoon heel veel gebeurd beargumenteert Romy.

Na dit gesprek gaat Linda het gesprek met Mehmet aan. Het valt Linda op dat Romy weer veel optrekt met de tweeling, terwijl zij op haar hebben gestemd. Romy heeft uitgelegd dat het anders ligt tussen hen en zij een bijzonder vriendschap heeft met de twee. Linda vindt dit raar en vertelt dit aan Mehmet, die ook zo zijn mening hierover heeft. Ik heb net gesproken met Romy over de bijzondere vriendschap die zij heeft met de meisjes zegt Linda sarcastisch. En voegt eraan toe dat Romy van plan is tactisch te stemmen. Ik vind het bijzonder dat de woede blijft omdat Ivan zes stemmen aan Cemal heeft gegeven, maar de tweeling heeft dit ook gedaan bij Romy legt Linda met onbegrip uit. Ze kan maar niet begrijpen dat Romy zich hierdoor laat leiden. Het wordt allemaal duidelijk vandaag, niemand is veilig voegt Mehmet toe aan het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. RUUD at 12:17

    linda het loophondje van ivan ze is net een landverrader meteen door vertellen aan mehmet brrrrr enge vrouw is het eigenlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *