Welke bewoner krijgt drie extra stemmen tijdens de nominatie?

Welke bewoner krijgt drie extra stemmen tijdens de nominatie?

Omdat Linda immuniteit heeft gekregen, mag ze niet stemmen tijdens de nominaties van aanstaande maandag. In plaats daarvan moet zij haar drie stemmen aan een andere bewoner geven. Die persoon heeft dan dus zes stemmen te verdelen. Als de hele groep bij elkaar is gekomen start Linda haar verhaal. De eerste twee die in me opkwamen waren Mehmet en Ivan. Ik vind het heel erg lastig maar mijn onderbuikgevoel laat me niet in de steek. Ik weet dat er iemand is waar ik 100% vertrouwen in heb en dat is Ivan vertelt ze verder tegen de groep. Ivan balt zijn vuist en juicht. Hij is blij met Linda haar keuze. En Linda benadrukt dat ze het een hele moeilijke keuze vond en dat ze de beslissing pas net heeft genomen. Bedankt voor het vertrouwen zegt Ivan dankbaar tegen haar. Hij mag maandag drie stemmen extra uitdelen. Na het brengen van dit nieuws reageert Ivan enthousiast. Hij is door het dolle heen en verzekert Linda ervan dat hij een verstandige keuze zal maken. Linda zit nog wat na te shaken. Ze vond de keuze erg lastig en heeft er trillende handen van. Ondertussen staart Mehmet met een grijns voor zich uit maar hij zegt niks. Hoe zal Ivan zijn stemmen inzetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bo lus at 08:37

    Wat is die Linda dom zeg. Ivan is de enige die stemafspraken gemaakt heeft ( met de twins). Dus hoezo 100% te vertrouwen?

  2. Ruud at 19:59

    Wel mooi dat linda dit heeft gekregen kan ze tenminste niet op de zusje.stemmen ivan stemt lekker op Romy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *