Adriaan betuigt spijt nadat hij stiekem een boterham heeft gegeten

Adriaan betuigt spijt nadat hij stiekem een boterham heeft gegeten

Gisteren heeft Sanne Adriaan betrapt terwijl hij stiekem een boterham met pindakaas aan het eten was. Dit nieuws ging al snel door de groep en de bewoners waren hier op zijn zachts gezegd niet over te spreken. Adriaan begreep dit wel en heeft gezegd dat het hem spijt maar toch heerst er nog veel frustratie. Als Adriaan Christel vandaag ziet lopen, spreekt hij haar aan. Sorry dat ik gisteren na jouw eten nog een boterham met pindakaas heb gegeten zegt hij. En merkt op dat hij het eten dat Christel gekookt had erg lekker vond en dat het daar dus niks mee te maken had. Maar ik ga er straks in de groep meer over zeggen eindigt hij.

Nadat Adriaan zijn excuses aan Christel heeft aangeboden geven de twee elkaar een dikke knuffel. Dan valt Christel haar oog op de kruiwagen die hij bij zich heeft. Heb je het weer teruggehaald vraagt ze, doelend op de berg afval. Ik ga het recyclen legt hij uit. Adriaan wil graag kijken wat ze van het afval kunnen hergebruiken. Daarnaast wil hij het afval ook scheiden. We kunnen het wel precies doen zoals in de buitenwereld maar wat hebben we daaraan? vraagt hij. Christel is het helemaal met hem eens en samen bespreken ze verder hoe ze dit het beste kunnen aanpakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *