Adriaan heeft een voedsel avondmaal voor de groep gemaakt

Adriaan heeft een voedsel avondmaal voor de groep gemaakt

De bewoners hebben er weer een dag vol zwoegen opzitten. Door het warme weer en de brandende zon zijn ze behoorlijk uitgeput. Adriaan heeft een voedzaam avondmaal klaargemaakt van twee soorten plantensoorten, gemengd met wat bouillon. Hij roept afgelopen avond de groep bij elkaar om lekker te eten. Nieuwsgierig kijken alle hongerige bewoners wat de pot  schaft. Dat ziet er lekker uit geeft Mike toe. John verbaast zich over de hoeveelheid en begint met proeven. Ik vind het niet smerig laat hij weten. Ook de andere vijf bewoners vinden het best te eten. Hier en daar wordt wat chilipoeder en pindakaas toegevoegd, iets wat de bewoners in hun kist hebben meegenomen. Christel geeft aan dat het belangrijk is dat iedereen goed eet en voldoende voedzame stoffen binnenkrijgt. Dit zal de bewoners voorlopig op de been houden. Het hoeft niet lekker te zijn, anders doe je je neus dicht besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 08:54

    Adriaan zou mensen een rondleiding kunnen geven en vertellen wat er uit de natuur gegeten kan worden.Ook een manier om geld te verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *