Adriaan ontvangt het thuisfront in Utopia 2 en krijgt advies

Adriaan ontvangt het thuisfront in Utopia 2 en krijgt advies

Adriaan heeft al vanaf het begin aangegeven dat hij zijn familie graag vroeg wil uitnodigen in Utopia 2. Zo kunnen zij zien wat zij nu hebben om vervolgens over een tijdje de verandering te kunnen ervaren. Vandaag is de dag waarop Adriaan hoopt zijn naasten weer in zijn armen te kunnen sluiten. Hij heeft zijn familie uitgenodigd maar of zij komen, dat weet hij niet. Ik hoop het zo zegt Adriaan enthousiast. Ook John hoopt met hem mee. In ieder geval besluit Adriaan dat hij nog even wil douchen zodat hij, mocht zijn familie komen, hen fris kan ontvangen. Wat later is hij klaar en gaat richting de poort. Als hij geluid hoort maakt hij een klein sprongetje van geluk. Al snel gaat de poort open en vliegt hij zijn vader in de armen. Ook met de rest van de familie wordt flink geknuffeld. Wat leuk dit roept hij uit. Als Adriaan iedereen gedag heeft gezegd wil de vader van Adriaan weten hoe het nou echt met zijn zoon gaat. Het gaat goed antwoordt Adriaan. Daarna is het tijd om het terrein te laten zien en trots vertelt Adriaan over zijn tuin en de andere dingen. Ook de rest van de bewoners komt gedag zeggen, het gaan gezellige uurtjes worden!

Het bezoek doet Adriaan erg goed. Dat Adriaan soms felle discussies heeft met de groep is ook zijn familie niet ontgaan. Soms moet je op je communicatie letten zegt zijn stiefmoeder. Ook de rest van het bezoek is het hiermee eens. We zijn het eens met alles wat je zegt, maar je kan het op verschillende manieren brengen klinkt het. Ze begrijpen dat Adriaan soms een punt wil maken. Doe dat wat tactischer zegt zijn stiefmoeder. Dat Adriaan voor de rest graag op zichzelf is, vinden ze prima. Dat is hoe ik ben sluit Adriaan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *