De bewoners krijgen een aangename van iemand buiten de poort

De bewoners krijgen een aangename van iemand buiten de poort

Terwijl de bewoners afgelopen avond druk bezig zijn gaan de poorten van Utopia 2 open. Er komt een man met een klein busje het terrein oprijden. De man stelt zich voor als Koos en legt uit dat hij helemaal vanuit Tilburg is komen rijden om de bewoners een opkikkertje te geven. Ik heb wat boodschappen gekocht en die wil ik graag met jullie ruilen”l legt Koos uit. De bewoners reageren enthousiast en denken meteen na over iets dat zij kunnen ruilen. Maar dat is nog niet alles. Koos vertelt ook dat hij vier houten pallets bij zich heeft en die wil hij graag ruilen voor een rondleiding. Enthousiast kijken de bewoners wat Koos allemaal bij zich heeft. Voor dat ze het busje gaan uitladen wil Christel weten of iedereen het hier mee eens is. Het is fantastisch roept John. Voor ruilhandel zijn wij altijd in voegt Mike eraan toe en zo besluit de groep unaniem dat ze met Koos handel willen voeren en is het tijd om het busje leeg te halen. Er komt onder anderen water, wc-papier, bouillon, een zak aardappelen en wat groenten naar buiten. Enthousiast nemen de bewoners de boodschappen in ontvangst.

Als de bewoners hebben gezien wat Koos allemaal bij zich heeft gaan ze meteen opzoek naar iets dat ze kunnen ruilen. Koos kiest uiteindelijk voor een zelfgemaakt spel. Ook wil Koos een rondleiding in ruil voor wat pallets. Deze rondleiding geven de bewoners met zijn allen maar Mike neemt de leiding. Enthousiast bekijkt de bezoeker wat de bewoners al hebben gemaakt. Na de rondleiding spelen de bewoners kort het spel dat Koos zojuist heeft gekregen. Als het spel is afgelopen, is het voor Koos tijd om het terrein weer te verlaten. Liefdevol zwaaien de bewoners hem uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 251    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *