De bewoners ontvangen een zwarte envelop maar is deze wel echt?

De bewoners ontvangen een zwarte envelop maar is deze wel echt?

Adriaan heeft een zwarte envelop gevonden en laat deze enthousiast aan de groep zien. Als de brief wordt voorgelezen zijn de bewoners sceptisch. Ze denken dat één van de bewoners een grap wil uithalen met de rest. Er moet namelijk een speurtocht gedaan worden, er moeten aanwijzingen gevonden worden. Vooral John en Jessie vinden het leuk en gaan dan ook gericht op zoek naar aanwijzingen. Ze overtuigen de rest ervan om op een bepaalde tijd voor de poort te staan en welkom te schreeuwen, maar ze krijgen geen gehoor. Voor Brandon en Christel is dit het startsein om weg te lopen en zich weer bezig te houden met de alledaagse dingen.

John denkt dat het geen grap van een van de bewoners is. Je zag toch wel wie het heeft gedaan?vraagt Christel aan John. Je bent toch niet gek gaat Christel verder. John schudt nogmaals zijn hoofd en zegt dat hij zijn mede bewoners voor de volle honderd procent vertrouwd. Christel kijkt hem aan en barst in lachen uit. Als Mike erbij komt zijn alle ogen op hem gericht. Heb jij het soms gedaan vraagt Christel hem. Hij schudt zijn hoofd en inspecteert de envelop nogmaals. Dit is dezelfde die we een paar dagen geleden hebben gehad concludeert Mike. De bewoners vermoeden dat John, Brandon of Adriaan achter de grap zit. Ik vind het wel een goede grap, ik zou willen dat ik er zelf op was gekomen eindigt Mike met een lach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *