De bewoners uit Utopia 2 krijgen een brief van de gemeente met een vervelende mededeling

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een brief van de gemeente met een vervelende mededeling

Adriaan hoort de brievenbus klepperen. Hij rent er gelijk op af. Helaas is het geen post van het thuisfront maar een brief van de gemeente. De bewoners hebben eerder een wateraansluiting gevonden. Hier was vooral Jeffry heel erg blij mee. Adriaan was wat sceptisch omdat hij het vermoeden had dat zij er niet zomaar gebruik van mochten maken en hij lijkt gelijk te hebben. Via de brief wil de gemeente de bewoners van Utopia 2 erop wijzen dat de wateraansluiting alleen bestemd is voor het gebruik van bluswater. Als de bewoners het water toch gebruiken, dan krijgen ze een boete. Dat is precies waar Adriaan de groep al voor gewaarschuwd heeft. Ik zei het toch al? zegt hij geïrriteerd als de brief wordt voorgelezen. Adriaan vraagt zich af waarom er niemand naar hem heeft geluisterd. John drukt een mogelijke discussie meteen de kop in. We gaan dat ding gewoon netjes terugzetten eindigt hij het gesprek.

De rest reageert teleurgesteld maar begrijpen dat zij de aansluiting niet mogen gebruiken. Hij moet dicht besluit John en hij gaat meteen aan de slag. Met hulp van Jeffry gooien de twee de waterput dicht met zand. We hebben de kraan alleen maar open en dicht gedaan stelt John de groep gerust. Ze hoeven dus niet op een boete te rekenen. Als de aansluiting is verdwenen onder het zand geven John en Jeffry elkaar een high five. Dat is geregeld sluit John af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *