De bewoners van Utopia 2 willen eigenlijk niet meer in de koude buitenlucht slapen

De bewoners van Utopia 2 willen eigenlijk niet meer in de koude buitenlucht slapen

De bewoners van Utopia 2 willen eigenlijk niet meer in de koude buitenlucht slapen. Daarom bedachten ze het idee om drie caravans op het terrein te zetten. Tijdens de open dag kregen ze een nummer van een handelaar maar helaas heeft deze geen caravans te verhandelen. Ook de volgende handelaar heeft geen goed nieuws aan de telefoon. De goedkoopste caravan die hij heeft staan kost 3000 euro. Dat is een hele goedkope zegt de handelaar. Dat gaan we niet redden met het geld reageert John eerlijk. Misschien kun je eens kijken voor een vouwwagen tipt de handelaar vervolgens. Of gewoon het internet afspeuren, want daar worden vaak goedkope stacaravans aangeboden gaat hij verder. Het idee van de caravans gaat in ieder geval niet door. Wat zal de volgende stap zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 12:24

    Waarom nou weer een caravan? Ga stenen en bouwmaterialen kopen en bouw wat huizen, of van dat soort leuke huisjes die Beau had. Of bestel meer dekens, van een beetje kou ga je niet dood hoor. De zomer komt er aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *