De groep komt bij elkaar voor de eerste vergadering en avondmaal van Utopia 2

De groep komt bij elkaar voor de eerste vergadering en avondmaal van Utopia 2

Utopia 2 is in volle gang, er is al van alles opgebouwd en afgelopen avond besloot de nieuwe groep bewoners bij elkaar te zitten in de tent voor de eerste vergadering.

Laten we een plan maken begint Christel als al haar mede bewoners zich in de tent hebben verzameld. John merkt vervolgens op dat ze nu wat korte termijn voorzieningen hebben om de eerste nachten mee door te komen maar de groep wil verder denken. We moeten aan de opstartfase denken, nog niet te groot benadrukt hij. Onderdak, water en een wc is belangrijk voegt Mike eraan toe. Dat hebben we zegt Jessie. Maar toch willen de bewoners uitbreiden. Zo overleggen ze hoe ze water kunnen blijven binnenhalen en hoe ze aan voedsel komen. Mike merkt op dat het verstandig is om de rest van de avond niet te eten en zo weinig mogelijk energie te verbruiken. Volgens Christel is het ook handig om te inventariseren hoeveel hout ze hebben en hoe ze vuur gaan maken. De groep praat nog een lange tijd door. Het is in ieder geval super vet dat we hier zijn sluit Jessie de allereerste vergadering van Utopia 2 af.

Uiteindelijk gaan de bewoners toch eten. Ze hebben immers hard gewerkt en hadden al snel een onderkomen, een kampvuur en een plek om te plassen gemaakt. Ook het water zuiveren lijkt vooralsnog geen probleem. Terwijl het langzaam donker wordt verzamelen de bewoners zich rondom het kampvuur dat zachtjes knettert. Het mocht even geduurd hebben maar hier eten de nieuwe Utopianen gezamenlijk hun eerste avondmaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. peer at 10:29

    beste inwoners van utopia2 is het niet verstandig een gratis stacaravan aan iemand te vragen dan heb je tenminste een plek om goed te slapen en een apparaatje om water te zuiveren water is toch de eeste behoefte en zijn heel veel dingen die je gratis kan krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *