Gerrit, Brandon en Hiske worden verantwoordelijk over de financiën

Gerrit, Brandon en Hiske worden verantwoordelijk over de financiën

Gerrit heeft al sinds het begin aangegeven graag de financiën over te willen nemen. De andere bewoners waren hier niet erg over te spreken, omdat hij dit aangaf zonder eerst goed te overleggen. Nu Gerrit er een aantal dagen is, is de groep bij elkaar gekomen om te beslissen over de boekhouding. Brandon heeft een sleutel in zijn hand en geeft aan dat er iemand verantwoordelijk moet worden voor de kas. Gerrit voelt zich geroepen en hij geeft aan dat hij dit wel kan. Ik denk dat ik het beste de kas kan beheren, omdat ik daar het meest mee bezig ben. Ik ben een kantoorwerker en ik werk liever niet veel met mijn handen argumenteert Gerrit richting de groep. Brandon wil de sleutel aan een persoon geven, zodat er maar een persoon verantwoordelijk voor is. Ik stem voor Hiske zegt John gelijk. Ik wil dat jij de sleutel gaat beheren. Jessie en Sanne stemmen allebei op Brandon. Brandon heeft hem vanaf dag een gehad en hij doet het harstikke goed gaat Sanne verder. Het lijkt erop dat Gerrit het jammer vindt dat de bewoners niet voor hem kiezen en hij wil hier uitleg over. John legt uit dat hij Gerrit niet goed kent en dat hij het daarom niet wil.

Het lijkt de bewoners uiteindelijk handig dat er een kistje komt met geld en de telefoon. Dit kistje mag alleen geopend worden door twee bewoners van de financiën. De bewoners hebben daarom besloten dat er drie bewoners de verantwoordelijkheid krijgen over het kistje, namelijk Gerrit, Brandon en Hiske. Deze drie mogen het kistje in, mits zij met zijn tweeën zijn. De groep was het hier mee eens en daarmee lijkt de afspraak gemaakt te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *