Gerrit meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

Gerrit meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

Wanneer de bewoners rustig aan het bouwen zijn aan Utopia 2, komt er een nieuwe bewoner binnenlopen. Jessie en Mike staan al bij de poort en zien de nieuweling daarom direct. De twee stellen zich voor aan de bewoner en daarna komen ook de andere bewoners enthousiast op hem afgelopen. Hoi, ik ben Gerrit zegt hij enthousiast. Laten we gaan zitten, dan ga ik even wat vertellen voegt hij eraan toe. Samen met de rest van de groep loopt hij naar de vuurplaats, waar hij zich voorstelt aan de groep. Ik ben Gerrit, ik ben 22 jaar en ik ben een student uit Groningen. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd. En wil zich gaan samen met Jeffry focussen op de financiën. Nadat hij zich heeft voorgesteld, loopt hij direct naar de tent toe en bekijkt hij zijn slaapplek. Al snel gaat hij over op de orde van de dag, namelijk de financiën. Hij bespreekt met Jeffry hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. Nadat de twee dit hebben kortgesloten, krijgt Gerrit een rondleiding over het Utopia 2 terrein. Nieuweling  Gerrit lijkt onder de indruk te zijn van wat er allemaal al gebouwd is. Ik snap alleen dat plein hier niet vertelt hij later aan  de groep. Kan iemand mij dat uitleggen? Mike legt vervolgens uit dat ze het plein zo hebben gemaakt, dat ook mindervalide mensen het terrein op kunnen. De rondleiding eindigt uiteindelijk bij de vuurplaats, want het is inmiddels tijd voor lunch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 114    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 12:19

    Dus dat plein is eigenlijk bestraat voor minder valide mensen, mooi gebaar, maar dat betekent dat ze de rest van het land niet of nauwelijks op kunnen. Hebben ze er verder toch ook niets aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *