Heeft het Utopia 2 terrein verborgen ruimtes?

Heeft het Utopia 2 terrein verborgen ruimtes?

Als John en Mike de aankomende plannen bespreken voor het Utopia 2 terrein deelt John een van zijn gedachtes. Hij zit al vanaf de eerste dag eraan te denken om op zoek te gaan naar een wateraansluiting. Er moet ergens iets zitten. Je kan me niet vertellen dat hier helemaal niks zit voor een wateraansluiting. Dat zou echt bizar zijn vervolgt hij.  De bewoners moeten het nu nog doen met het water van de vijver maar hier wil John snel verandering in gaan brengen. De mannen maken een rondje over het terrein heen en denken een soort verborgen kelder te hebben gevonden. Inmiddels zijn Adriaan en Brandon er ook en besluiten ze hun handen uit de mouw te steken. Ze pakken wat gereedschap en beginnen met graven. Na het verwijderen van enkele zware stenen valt het tegen wat ze vinden. Het is alleen maar zand zegt John teleurgesteld. Wel denkt hij een oude mantelbuis te hebben gevonden. De mannen besluiten vanaf nu elke ochtend een rondje over het terrein te gaan maken, op zoek naar eventuele leidingen en verborgen ruimtes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *