Hoe verloopt de eerste ochtend van de bewoners uit Utopia 2?

Hoe verloopt de eerste ochtend van de bewoners uit Utopia 2?

Omdat Mike vannacht niet kon slapen, heeft hij aardig wat dingen ondernomen. Zo heeft hij de grond, van de plek waar ze hun toekomstige onderkomen willen hebben, strak gemaakt. In de ochtend laat Mike de grond aan John zien. John is tevreden met het stukje vloer van hun nieuwe thuis maar maakt zich ook zorgen om Mike. Je moet jezelf niet pijnigen benadrukt hij. En voegt eraan toe dat Mike af en toe zichzelf ook een time-out moet gunnen. Anders ga je het niet volhouden vervolgt hij wijs. Mike knikt en mompelt dat hij in de middag misschien wel een dutje kan doen.

De rest van de bewoners zijn ook vroeg wakker. John is vrolijk en laat weten dat het een mooie dag gaat worden. Iedereen maakt zich vervolgens klaar voor de nieuwe dag. John en Mike kletsen ondertussen over de harde ondergrond waar ze op sliepen. Het was geen makkelijke nacht maar de twee mannen zijn van plan om snel een fijnere slaapplek te maken. Ondanks de zware nacht, kunnen de twee toch nog lachen. Nog wat later zit de hele groep bij het kampvuur met een bakje koffie. Mike oppert om vandaag op zoek te gaan naar een oplossing voor de harde ondergrond in de tent. Dit vinden de andere bewoners ook een goed plan. John lijkt het een goed idee om hun beltegoed te gebruiken om boodschappen te bestellen. Brandon vindt dat ze een lijstje moeten maken met alle materialen en gereedschap die ze nodig hebben, daarna kunnen ze naar een koerier bellen die dit kan leveren. Er wordt nog even door gebrainstormd over wie de bewoners precies gaan bellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *