Jessie en Adriaan lijken klaar te zijn met de groep

Jessie en Adriaan lijken klaar te zijn met de groep

Jessie en Sanne lijken geïrriteerd over de sfeer in de groep. Jessie probeerde eerder iets leuks te organiseren voor de groep maar naar haar mening heeft de groep hier niet enthousiast op gereageerd. Wanneer Jessie Adriaan hoort zeuren over de groep, mengt ze zich in het gesprek. Dit stuk en dit aantal mensen, is een kopie van de buitenwereld zegt Jessie geïrriteerd tegen Adriaan, die het volledig met haar eens is. Als je niet meeloopt met bepaalde mensen, of je hoort er niet bij, maken ze je kapot tot op het bot. Ze lijkt het niet te snappen en is behoorlijk gepikeerd over de sfeer in de groep. Ik ga niet naar iemand zijn pijpen dansen zegt Adriaan tegen Jessie en Sanne. Hiermee lijken de drie op een lijn te liggen met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *