Jessie zit niet lekker in haar vel, Mike biedt haar troost

Jessie zit niet lekker in haar vel, Mike biedt haar troost

Wanneer Mike mede bewoner Jessie in haar eentje op bed aantreft in de tent, gaat hij naast haar liggen. Zodra hij zich beseft dat ze moet huilen probeert hij haar te troosten. Jessie is blijkbaar emotioneel geworden nadat ze haar verjaardag post nogmaals wilde lezen. Wanneer Mike weer opstaat wordt zijn plekje ingenomen door Sanne die haar mede bewoner langzamerhand weer kan laten lachen. Al snel blijkt dat Jessie het wel gaat redden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *