John heeft een nieuwe wc gemaakt voor de groep

John heeft een nieuwe wc gemaakt voor de groep

John heeft gisteren gewerkt aan de nieuwe wc mét wc pot. Hoewel het al een hele verbetering is in vergelijking met hun oude wc, blijft het nog steeds geen modern toilet. De bewoners zullen na elke wc beurt een emmer water in de pot moeten gooien. Als John in de afgelopen avond naar de wc gaat, merkt hij dat de emmer leeg is. Dit terwijl de bewoners hebben afgesproken om na elke beurt de emmer weer aan te vullen. Verbaasd vraagt John of Jessie weet wie er naar de wc is geweest. Jessie laat weten dat zij is geweest, maar de emmer water gewoon heeft bijgevuld. John knikt, dit heeft hij gezien. Hij besluit de andere bewoners te vragen of zij naar de wc zijn geweest, maar iedereen ontkent het. Hoofdschuddend vult John zelf maar de emmer met water. Nou raar, niemand is geweest zucht hij tegen Jessie.

Als de bewoners wat later rondom het kampvuur zitten, vertelt Adriaan dat hij altijd tegen dezelfde boom plast. Verbaasd kijkt John hem aan en hij stelt dat er gewoon een wc is in Utopia. Je hebt hier een toilet, dan ga je toch niet tegen een boom pissen?! voegt hij eraan toe. Hij vindt dat het terrein uiteindelijk zal gaan stinken als Adriaan zijn behoeftes buiten blijft doen. Adriaan verdedigt zichzelf en laat weten dat hij niet de enige is die af en toe wildplast. Mike moet eerlijk toegeven dat hij in de ochtend het ook doet. Jessie kan haar lach niet meer inhouden om dit rare onderwerp en proest het uit. John kan er daarentegen helemaal niet om lachen en blijft met een stalen gezicht naar Adriaan kijken, die hem belooft dat hij voortaan gewoon naar de wc zal gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *