John is niet zo blij met de prioriteiten die nieuweling Adriaan stelt

John is niet zo blij met de prioriteiten die nieuweling Adriaan stelt

Vandaag is Adriaan als nieuwe bewoner Utopia binnen gelopen. De andere bewoners waren erg enthousiast toen hij binnenkwam maar John lijkt wat moeite te hebben met de prioriteiten die nieuweling Adriaan stelt. Wanneer John en Christel samen zijn bespreken ze hun prioriteiten. Het is jammer dat bepaalde mensen gelijk andere prioriteiten stellen zegt John tegen Christel terwijl hij de slaapplek lijkt uit te breiden. John geeft aan graag de slaapplek af te willen hebben voor vijftien bewoners en hij begrijpt dus niet dat Adriaan liever een moestuin wil realiseren. Toch geeft Christel aan ook wel prioriteit te stellen aan eigen voedsel verbouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 18:17

    Een start met veel verschillende mensen met verschillende karakters.Adriaan wil alles wel even regelen.Het is nu belangrijk om samen te communiceren.Dus ze hadden wel een tent.Hebben ze er ook een bed in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *