John ontdekt een onaangename verrassing

John ontdekt een onaangename verrassing

De bewoners hebben sinds een paar dagen een echte toiletpot. Alleen is deze nog nergens op aangesloten dus moeten de bewoners doorspoelen door een emmer water in het toilet te legen. De afspraak is dat als je de emmer hebt gebruik je hem ook weer bijvult voor de volgende die naar de wc moet. Als John bij de wc aankomt ontdekt hij dat de emmer leeg is. Hé jongens roept hij geïrriteerd uit, waarna hij naar de vijver loopt om de emmer bij te vullen. Als hij niet veel later een potje jam opendraait ontdekt hij dat ook deze leeg is. Niet normaal moppert hij in zichzelf. Ze vreten alles leeg sluit hij zijn geklaag af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *