John snapt niets van nieuweling Gerrit

John snapt niets van nieuweling Gerrit

Gerrit heeft aan John gevraagd hoe hij een fles zou omschrijven. Iedereen omschrijft een fles anders was zijn uitleg. John snapt er helemaal niets van. Een fles is een fles voor mij zegt John later tegen Jessie en Sanne. Al dat sociaalpedagogische gedoe vervolgt hij. Ik houd daar helemaal niet van  gaat hij verder. Hoe oud ben je nou? Jessie snapt Gerrit ook niet. Ik deed dat vroeger altijd zegt ze verbaasd. Hij moet niet denken dat hij de halve wereld heeft voegt hij eraan toe. Hij komt net kijken eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *