John vindt dat hij zijn tijd zit te verdoen in Utopia 2

John vindt dat hij zijn tijd zit te verdoen in Utopia 2

John wil afgelopen avond spijkers met koppen gaan slaan. Er moet echt wat gaan gebeuren zegt John tegen Mike en Jeffry. Anders zit ik hier voor jan lul benadrukt hij. Mike is het met John eens maar hij vindt ook dat het tijd nodig heeft. Ik hoop niet dat je snel opgeeft John zegt hij. Nog vijf maanden en dan zitten we aan het einde van het jaar gaat John verder. Ik zit hier echt mijn tijd te verdoen. En geeft wel toe dat hij de evenementen erg leuk vindt maar zijn handen jeuken ook om dingen neer te zetten. Als ik de komende maanden niets neer kan zetten, dan kan ik net zo goed mijn kist pakken en naar huis gaan. Zou de rest van de groep het ook met John eens zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *