Sanne betrapt Adriaan op het stiekem eten van brood

Sanne betrapt Adriaan op het stiekem eten van brood

Wanneer Sanne ziet dat Brandon alleen bij het meer zit, loopt ze naar hem toe. Ze denkt namelijk ontdekt te hebben dat Adriaan stiekem zit te eten en wil dit graag met Brandon bespreken. Ik kom die tent in en ik ben niet achterlijk, ik zie hem op zijn knietjes tegen het zeil aanstaan, ik vraag wat hij aan het doen is en hij praat niet terug zegt Sanne gefrustreerd tegen Brandon. En hij kijkt om en zijn hele mond zit vol, hij zit gewoon brood naar binnen te werken voegt ze er verder aan toe. Brandon luistert het verhaal aan maar adviseert haar het te zeggen tegen Adriaan maar dit wil Sanne absoluut niet. Ik ga mij hier niet in mengen benadrukt ze. En wil niet opnieuw discussieren over eten. Dan ben ik weer de boeman, k*t gezeik.

Terwijl Sanne nog even aan het doorrazen is over Adriaan komt hij aanlopen. Ik kan er niets aan doen zegt Adriaan terwijl hij zich voegt bij het gesprek tussen Brandon en Sanne. Je hebt net gegeten, verdomme reageert Sanne boos. Wanneer Jessie hoort dat Adriaan een broodje pindakaas heeft gegeten gaat ze vol in de verdediging. Ik vind dit echt niet kunnen. Ik vind je een toffe gast maar hier zakt echt mijn broek van af. Stop die pindakaas maar lekker in je reet benadrukt ze. Sanne probeert op een rustige manier uit te leggen waarom zij het vervelend vindt dat Adriaan eten heeft gepakt. Nadat de rust weder is gekeerd biedt Adriaan zijn excuses aan. Sorry dan, je hebt gelijk eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 10:39

    Voorlopig weinig nieuws onder de zon, behalve dan dat ze niet de luxe hebben van Utopia 1 (na 1e jaar).

    Gekonkel onderling, stiekem gedoe en éénheid is ver te zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *