Sanne heeft het gevoel dat ze niet zichzelf kan zijn

Sanne heeft het gevoel dat ze niet zichzelf kan zijn

Terwijl de bewoners bij elkaar zitten neemt Sanne nog even het woord. Ze vindt dat de bewoners meer moeten letten op het opruimen en het netjes houden van alle spullen. Ze stelt voor om alle schone en vieze vaat duidelijk te scheiden. Dan spreekt Mike uit dat hij het gevoel heeft dat Sanne alles waar zij op aangesproken wordt op de andere bewoners probeert af te schuiven. Dit is de druppel voor Sanne. Alles wat ik doe, daar krijg ik commentaar op zegt ze boos. Met een trillende stem laat ze verder weten dat ze zich niet serieus genomen voelt. Ze probeert met een oplossing te komen maar voelt zich niet gehoord. Ik ben er klaar mee roept ze. De twee kibbelen door, totdat Christel ze onderbreekt. Ik hoor dat ze zich niet gehoord en gezien voelt legt ze uit. Dan barst Sanne in tranen uit. Het gesprek gaat rustig verder. Mike vindt dat Sanne nog veel te leren heeft omdat ze nog jong is. Sanne vindt het op haar beurt juist jammer dat ze niet serieus genomen wordt. Mike legt uit dat ze alleen maar Sanne willen helpen met z’n allen. Hij vindt het goed dat ze even alles eruit gooit. Sanne droogt haar tranen weer en lijkt weer bedaard.

Maar niet veel later barst Sanne weer in huilen uit. In de tent proberen Jessie en Mike haar te troosten. Ik ga iedereen kapot maken zegt ze tegen Jessie. Ik ga het vanaf nu anders aanpakken verzekert ze. En wil dan ook een andere kant van zichzelf laten zien. Jessie heeft nog advies voor haar. Je moet positiever zijn zegt ze. Je gooit dingen er soms te negatief in voegt ze eraan toe. Mike vindt dat Sanne zichzelf niet weg moet cijferen. Je moet gewoon jezelf zijn benadrukt hij. Sanne besluit om naar de adviserende woorden te luisteren, al betekent dat dat ze vanaf nu veel harder zal zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *