Sanne heeft slecht nieuws gehad van de huisarts

Sanne heeft slecht nieuws gehad van de huisarts

Sanne heeft al sinds zij Utopia 2  binnenstapte last van haar enkel. Vorige week heeft ze daarom besloten om de huisarts te bellen en deze komt dan ook langs. Sanne reageert verrast op de komst van de huisarts maar is blij om hem te zien. Ze neemt hem mee naar een rustig plekje waar ze nogmaals uitlegt wat er precies met haar enkel aan de hand is. Na wat onderzoek concludeert de huisarts dat Sanne geen gescheurde enkelbanden heeft, wat zij in eerste instantie wel dacht. Hij denkt eerder aan een ontstoken enkelgewricht. Sanne kan zich vinden in deze diagnose en is vooral heel benieuwd wat ze kan doen om dit zo snel mogelijk over te laten gaan. De huisarts vertelt dat zij medicijnen nodig heeft en haar enkel moet laten rusten. Na Sanne is Christel aan de beurt. De huisarts bespreekt hoe het met haar blaasontsteking is. Ook Jessie wordt door de huisarts bekeken. Ze heeft last van haar heup en ook hier wil de huisarts even naar kijken. Hij stelt vast dat het om een slijmbeursontsteking gaat en ook hier zijn medicijnen voor. Jessie ziet dit niet helemaal zitten en ze besluit het nog even aan te kijken.

Sanne baalt van de diagnose van de huisarts. Ze heeft te horen gekregen dat zij een ontsteking heeft in het gewricht van haar enkel. Daarnaast zijn ook haar enkelbanden verrekt en ontstaan er vreemde plekken op haar voet. Het advies is om een kuur van zeven dagen te gebruiken en in deze zeven dagen zo veel mogelijk rust te nemen.  Sanne baalt flink van dit nieuws en met een sip gezicht brengt ze John op de hoogte. John adviseert haar om het advies van de dokter erg serieus te nemen. Anders wordt het erger en kan je hier niet blijven benadrukt hij. Wat een k*tzooi gaat Sanne verder. John probeert haar gerust te stellen en stelt voor om iets voor haar te bouwen zodat ze lekker met haar voet omhoog kan zitten. Hier is Sanne heel erg blij mee en ze besluit snel de rest van de groep in te lichten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 318    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *