Utopia 2 ontwaakt, dag drie is aangebroken

Utopia 2 ontwaakt, dag drie is aangebroken

Het is inmiddels de tweede ochtend in Utopia voor vijf van de zes bewoners. Adriaan die gisteren in Utopia arriveerde, wordt vandaag voor het eerst wakker in de nieuwe mini samenleving. Na een korte nacht opent hij even na vijf uur zijn ogen. Hij maakt een praatje met Christel, die ook al wakker is. Ik heb niet heel goed geslapen maar dit zal na een paar dagen wel beter worden zegt hij hoopvol tegen haar. De twee besluiten al snel te gaan proberen om vuur te maken, al zal dat niet meevallen na de regen van afgelopen avond en vannacht.

Een uur later zijn ook John en Mike aan hun dag begonnen. De twee bespreken hoe zij hebben geslapen en John geeft aan dat zijn nacht beter was dan de vorige. Het was weer een beetje normaal zegt hij tegen Mike. Ook deze twee bewoners gaan snel aan de slag. Het bouwen aan de ideale samenleving is een flinke klus en de bewoners vinden dan ook dat ze hier niet snel genoeg mee verder kunnen gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *