Volgens Gerrit denkt Mike dat hij koning is

Volgens Gerrit denkt Mike dat hij koning is

Christel en Hiske hebben met elkaar besproken wie de leider van Utopia 2 zou moet worden. De bewoners zijn hier nog niet helemaal uit. Wanneer het gesprek van Christel en Hiske ten einde komt zoeken Gerrit en Hiske elkaar even op. We hebben iemand nodig die de boel aanstuurt hier begint Hiske tegen Gerrit. En dat ben jij benadrukt ze. Hiske is van mening dat Gerrit dit prima aankan en een goede leider kan zijn. Gerrit geeft aan zich hierin wel te kunnen vinden. Toch vindt hij dit lastig omdat hij vindt dat hij hierin concurrentie heeft. Ik heb daar een tegenspeler in en dat is Mike. Mike denkt dat hij de nummer één is en Mike denkt dat hij de koning is vervolgt hij. Gerrit is duidelijk niet te spreken over Mike en geeft aan dat hij pas de leiding kan nemen als Mike hier afstand van doet. Daar moeten we hard voor strijden eindigt hij. Maar zal hem dat ook lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 11:19

    Nou liever Mike de leider dan die Gerrit die het heel zwaar achter zijn ellebogen heeft, wat een praatjesmaker is dat zeg. Met zijn jacuzzi!! Die mag van mij er wel heel erg snel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *