De bewoners pitchen ideeën om meer geld te verdienen in Utopia 2

De bewoners pitchen ideeën om meer geld te verdienen in Utopia 2

De bewoners hebben besloten te gaan pitchen om zo inzichtelijk te krijgen hoe iedereen geld wil gaan verdienen in Utopia 2. De bewoners hebben afgesproken dat vandaag de dag is om te pitchen.

Christel is als eerste aan de beurt en ze vertelt dat zij kleding en tassen wil gaan maken van bestaand materiaal. Ook wil zij graag Shelley gaan helpen met knippen. Doordat ze gebruik maakt van tweedehands materialen, zijn de kosten laag. Na Christel is Gerrit aan de beurt. Hij wil graag een pubquiz organiseren waarbij mensen onder het genot van een drankje een gezellige avond hebben. Vervolgens is Mike aan de beurt om te pitchen. Mike geeft aan dat hij van voetbal houdt en graag kleine voetballetjes wil gaan maken om te verkopen. Daarnaast wil hij graag zijn hangmat beschikbaar stellen om mensen in te laten slapen. Slapen met Mike noemt hij het.

Na een kleine pauze is Brandon aan de beurt. Brandon wil graag geld blijven verdienen met Fittopia en daarnaast wil hij zich gaan richten op het maken van hoeden. Ook heeft Brandon een idee om gedichten te gaan bundelen. Hierna volgt Sanne en ze vertelt dat zij graag geld wil verdienen met thee maken. Manon vertelt dat zij het idee heeft kaarshouders te maken en te verkopen. Ook wil zij het speeddaten introduceren in de groep.

John wil op zijn beurt graag een kindermiddag organiseren, waarin de kinderen centraal staan en een leuke middag beleven. Daarnaast wil hij een oude ambachtenmarkt organiseren. Sanne vertelt dat zij graag het knippen door wil zetten. Jessie wil graag een wedstrijd organiseren waarin de jongens tegen de meisjes strijden. Adriaan wil zich in gaan zetten voor het veganistisch eten in Utopia 2. Jeffry wil graag de Friese taal introduceren in de groep. Hiske wil graag sjaals gaan maken, die op een eerlijke manier zijn gemaakt. Mike sluit af en bedankt de groep voor het pitchen. Maar welke ideeën worden daadwerkelijk uitgevoerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *