De bewoners uit Utopia 2 krijgen een flinke factuur binnen

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een flinke factuur binnen

De bewoners komen bij elkaar omdat zij een brief binnen hebben gekregen. Iedereen komt bij elkaar en al snel wordt de brief geopend. Het is een brief met een rekening van het legen van het riool. Wanneer de bewoners de brief lezen, schrikken ze zich kapot. John dacht dat hij had afgesproken dat het honderd euro zou kosten maar dit is niet het geval. De bewoners moeten bijna vierhonderd euro betalen en hier zijn ze niet over te spreken. Toch moeten de groep erom lachen. We gaan failliet zingen de bewoners hardop. Hoe zullen de inwoners dit gaan oplossen?

Gerrit is er echter minder over te spreken en vindt het niet grappig. Er wordt een lolletje van gemaakt zegt hij tegen Jeffry. Daardoor wordt er niet meer serieus naar gekeken voegt hij eraan toe. Dat vindt hij ernstig. John heeft twee bestellingen gedaan, die niet voldoen aan wat er binnenkomt gaat Gerrit verder. John heeft er te makkelijk over gedacht. Je doet maar wat en het kost behoorlijk wat geld benadrukt hij. Gerrit legt uit dat het zand ook veel geld heeft gekost maar hij vertelt dat de bewoners er nog wel wat mee kunnen doen. Met andere woorden, het zand is nog bruikbaar. Met de riolering kun je niets meer mee doen legt Gerrit uit. Vijfhonderd euro is echt veel voor wat de rioolmedewerker eruit heeft gehaald. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 259    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 13:12

    Tja de oudste van de groep is toch niet de slimste! Dit is al de zoveelste keer dat hij het verkeerd begrepen heeft. Kost ze aardig wat geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *