Een aantal bewoners hebben flink gedronken, een aantal bewoners voelen zich er niet prettig bij

Een aantal bewoners hebben flink gedronken, een aantal bewoners voelen zich er niet prettig bij

Terwijl Adriaan op staat te ruimen, komt Hiske naar hem toe. Heb je niets meegekregen van alle herrie afgelopen avond vraagt ze aan Adriaan. Adriaan zegt dat hij inderdaad lawaai heeft gehoord. Een aantal bewoners heeft afgelopen avond namelijk bier gedronken en gegeten. Ik had het gezien ja, ze hebben al het bier opgedronken gaat Adriaan verder. Hiske lijkt een beetje teleurgesteld. Ze hebben vervelende dingen over ons gezegd vertelt ze. Ik heb er niet zo goed van geslapen voegt ze eraan toe.

Ook Shelley voelt zich niet zo lekker over afgelopen avond. Adriaan vraagt aan haar wat er allemaal is gebeurd. De manier waarop alles is gegaan, is niet eerlijk vertelt ze. Er is gedronken van de bv. Niet één biertje, maar heel veel biertjes. Ze liepen bijna achterstevoren voegt ze eraan toe. En snapt er niets van. We hebben al zo weinig geld en dan ga je nog zoveel bier drinken vervolgt ze. Dat gaat niet in mijn hoofd. Adriaan vindt de groep egoïstisch. Ikke, ikke, ikke en de rest kan echt waar stikken zegt hij. Krijgt deze gebeurtenis nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *