De bewoners uit Utopia 2 houden een wet t-shirt contest

De bewoners uit Utopia 2 houden een wet t-shirt contest

De bewoners bereiden zich voor op een naderende wet t-shirt contest! Eerder hebben de bewoners een shirt van Bas Smit gevonden en Brandon heeft voorgesteld om hiermee geld op te halen voor het goede doel. Om dit in gang te zetten, heeft Brandon verzonnen de contest te houden. De dames zijn druk met voorbereiden en zorgen ervoor dat zij straks op hun mooist zijn. Maar niet alleen de vrouwen zijn druk… Timothy gaat ook mee doen aan de contest! Hij krijgt make-up aangebracht door Christel en hij doet zelfs een roze pruik op en een bh aan.

Niet veel later is het tijd voor de contest. Shelley begint als eerste in haar Bas Smit t-shirt, terwijl de bewoners voor haar juichen. Shelley sprint op de flamingo terwijl Sanne water over haar heen gooit. Al snel trekt ze haar shirt uit en wordt door Sanne het water verruild voor olie. De rest van de bewoners beginnen steeds harder te juichen. Vervolgens is het de beurt aan Manon en Brenda. De twee hebben rode lippenstift opgedaan en dansen samen in het rond terwijl Joaquin water over hun heen gooit. Als afsluiting springen ze samen het water in. Dan is het de beurt aan Timothy. Hij introduceert zichzelf als Tamara en doet zijn best om het publiek en de jury om zijn vinger te winden. Joaquin gooit flessen water over hem heen en zijn roze bh wordt zichtbaar. Ondertussen wordt er vol op voor Timothy gefluit en kunnen de bewoners hun lach niet inhouden.

Ten slotte is het de beurt aan Jessie. Adriaan en Brandon zitten samen klaar op een bankje terwijl Jessie verleidelijk naar hun toe loopt. Ze gaat met haar handen door het haar en over het lichaam van de mannelijke en het publiek juicht voor hen. Dan besluit Jessie om Jeffry uit het publiek te halen. Jessie begeleidt Jeffry naar een stoel en gaat over hem heen staan. Dan trekt ze haar bh uit en gaat het publiek helemaal los. Jeffry wordt zenuwachtig en snakt naar adem. Jessie overhandigd vervolgens een fles water aan Jeffry en gaat op zijn schoot zitten. Ze gooit haar haren naar achteren en Jeffry giet het water over haar lichaam. Oh Jeffry, wat doe je dat verleidelijk zegt Gerrit. Vervolgens pakt Jeffry een gieter gevuld met water en gooit hij deze over Jessie heen. Daarna bedankt Brandon de deelnemers en vertelt hij dat Jessie de contest heeft gewonnen. Als afsluiter gooit Adriaan ook een emmer water over Brandon heen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *