Brandon wil een goed doel steunen op een bijzondere manier

Brandon wil een goed doel steunen op een bijzondere manier

Brandon heeft een t-shirt gevonden van Bas Smit. De t-shirts van Bas Smit hebben intussen veel geld opgebracht voor een goed doel. Ze googelen het met z’n allen achter de laptop en zijn gelijk enthousiast. Brandon, als vinder van het t-shirt, stelt gelijk voor om het t-shirt aan te houden totdat het verkocht is. Al het verkochte geld wil hij vervolgens doneren aan een goed doel. De bewoners zijn het hiermee eens en zingen trots en vrolijk een lied en schreeuwen het uit. Ze weten zeker dat deze actie ze gaat helpen met het bijdragen aan een positief imago.

Naast het vinden van het t-shirt van Bas Smit, waar Brandon geld voor een goed doel wil ophalen, heeft hij nog een plan om dit nog meer tot de aandacht te brengen. Een wet t-shirt contest vertelt hij aan Adriaan. Zo gaan we alles versnellen zegt hij vol trots. Hij wil het groots aanpakken en wil dat dit op het podium gebeurt, waarbij de anderen kunnen toekijken. Brandon wil samen met Adriaan en Mike in de jury. Adriaan voelt zich vereert en knuffelt hem. Hij wil de vrouwen regelen voor de wedstrijd en Brandon gaat intussen Mike overhalen om mee te doen in de jury. Zal het een succes worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 17:27

    Echt weer eens een leuk idee van Brandon , wat zeker haalbaar is in deze hitte. Ben benieuwd of het doorgaat dat hoop ik dan van wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *