De bewoners uit Utopia 2 krijgen een rekeningnummer!

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een rekeningnummer!

De poorten van het Utopia 2 terrein gaan open. De bezoeker stelt zich voor als John en hij vertelt dat hij financieel adviseur is. Hiske heeft de man gemaild omdat er orde moet komen in de financiën. Daarnaast willen de bewoners graag een rekening openen. Bezoeker John heeft goed nieuws. Hij kan zonder enig probleem een rekening voor de bewoners openen. Ik kan geld halen en geld brengen voegt de financieel adviseur eraan toe. Dat wil zeggen dat hij het verdiende geld op de rekening kan storten en vanzelfsprekend kan hij ook geld van de rekening halen, zodat de bewoners dat kunnen besteden. Dit is iets waar we al heel lang naar uitkijken reageert Hiske enthousiast. We kunnen in ieder geval de bestellingen van kijkers sneller regelen en we kunnen misschien ook al wat dingen bestellen via internet met het rekeningnummer voegt ze eraan toe. Natuurlijk moet Hiske het goede nieuws ook met de andere bewoners bespreken en er moet gestemd worden over het voorstel van financieel adviseur John. De man rekent namelijk tien euro benzine als hij langskomt en daarnaast krijgt hij drie procent van het bedrag dat hij hiernaartoe brengt legt Hiske de bijeengeroepen bewoners uit. Is iemand het daar niet mee eens vraagt ze. Hiske kijkt de kring rond, maar alle bewoners zijn het met de komst van de rekening. Oké, dat betekent dat we vanaf vandaag een soort van bedrijfje gaan worden gaat Hiske trots verder. De groep juicht en klapt. Tijd om geld te verdienen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *