Een vragenspel zorgt voor wat frustraties in Utopia 2

Een vragenspel zorgt voor wat frustraties in Utopia 2

Shelley loopt over het Utopia 2 terrein om de bewoners te informeren over een spel dat ze gaan doen. Het idee is dat alle bewoners persoonlijke vragen aan elkaar mogen stellen. Shelley noteert vervolgens de ingebrachte vragen en doet deze dan in de persoonlijke box. Ze gaat langs al haar mede bewoners maar niet iedereen lijkt even enthousiast te zijn. John wil zelf geen vragen aanleveren maar wil puur voor de groep wel bij het spel zijn. Hij vertelt dat hij er alleen bij zit maar of hij antwoord gaat geven is een ander dingetje.  Gerrit daarentegen vindt het idee van Shelley heel leuk maar wil dat zij zelf ook vragen inbrengt. Dit is je kans om mensen voor het blok te zetten en eerlijkheid te testen voegt hij eraan toe. Stiekem hoopt hij dat Shelley vragen gaat stellen aan de anderen over hem, zodat hij zich kan bewijzen dat hij te vertrouwen is en echt verliefd is op Shelley. Wat later worden alle vragen behandeld. Het zijn pittige vragen want wie kan Sanne bijvoorbeeld missen als kiespijn? Op deze vraag is haar antwoord John. En wie vindt Hiske aantrekkelijk? Dat is voor Hiske Adriaan. Niet iedereen is blij met de vragen die er worden gesteld.

En na afloop van het spel bespreken de bewoners de antwoorden die gegeven zijn. Sanne en Brenda lopen samen weg van het spel en Brenda baalt best van de vragen die aan haar gesteld zijn. Ik wil wel weten waar sommige vragen vandaan komen zegt ze. Sanne antwoordt dat zij de meeste vragen aan Brenda niet verzonnen heeft maar geeft wel eerlijk toe dat zij zich afvraagt of Brenda achter mensen hun rug om praat. Waarom zou je dat denken vraagt Brenda zich hardop af. Nou omdat ik natuurlijk wel het een en ander gehoord heb zegt Sanne. En legt uit dat zij het jammer vindt dat toen Brenda net binnen kwam zij een goede klik met elkaar hadden maar dat deze klik nu een stuk minder is. Ze denkt dat dit komt omdat Brenda, Sanne en Shelley niet meer ziet staan. Ook heeft Sanne van verschillende bewoners waarvan zij de namen niet wil noemen, gehoord dat Brenda rondvertelt dat Sanne bij Brenda om eten bietst. Hoe zal de rest van de avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *