Hiske en Christel ergeren zich aan van alles, komt het door de honger?

Hiske en Christel ergeren zich aan van alles, komt het door de honger?

Hiske en Christel zitten samen aan een picknicktafel te werken, als Hiske haar vraag beantwoord wordt door een nep lach van Christel. Vandaag is niet echt jouw dag, of wel? vraagt Hiske. Jawel maar ik mag me toch wel aan dingen irriteren? antwoordt Christel. Hiske laat weten dat ze ook geïrriteerd is maar ze heeft besloten om zich er niet door te laten leiden. Als ik me nog verder laat beïnvloeden, dan zitten we hier allebei chagrijnig gaat Hiske met een lach verder. Dan ben ik helemaal niet te pruimen benadrukt ze. De twee dames concluderen dat het misschien ook wel door de honger komt dat ze zo prikkelbaar zijn. Hopelijk voelen ze zich snel beter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:24

    Misschien zouden ze ook beter eens een keertje harder en meer werken dan hebben ze geen kans/reden om geïrriteerd te zijn. Deze dames doen ook maar bar weinig om geld te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *