Jeffry heeft het gevoel dat Jessie hem als pispaaltje gebruikt voor al haar negatieve gedachten

Jeffry heeft het gevoel dat Jessie hem als pispaaltje gebruikt voor al haar negatieve gedachten

Het lijkt even niet zo lekker te lopen tussen Jeffry en Jessie. De twee wisselen soms boze blikken met elkaar en lijken beiden erg chagrijnig te zijn. Een paar uur later loopt Jeffry de stacaravan uit. Ben je boos vraagt Jessie hem. Jeffry laat weten het gevoel te hebben dat Jessie hem als pispaaltje gebruikt voor al haar negatieve gedachten. En vindt dat ze de hele ochtend al heel bot reageert op hem. Ik weet dat het niet persoonlijk bedoeld is maar dan ben ik even chagrijnig gaat hij verder. Jessie benadrukt op zijn beurt dat het niet persoonlijk is en hij zich niet druk moet maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *