John heeft het helemaal gehad met Gerrit, de twee hebben een flinke ruzie

John heeft het helemaal gehad met Gerrit, de twee hebben een flinke ruzie

John uit hij zijn frustraties over Gerrit aan Timothy. Hij vertelt dat hij helemaal klaar met hem is en ook niet meer met hem gaat praten. John zegt tegen Timothy dat hij hem en Joaquin toppers vindt maar dat hij klaar is met de k*t geintjes van Gerrit. Even later loopt John naar Mike toe. En vertelt dat hij Timothy net heeft aangesproken. Nieuwsgierig vraagt Mike waar hij hem op aangesproken heeft. Op die k*t Gerrit antwoordt John geïrriteerd. Als die k*t student zo door blijft gaan, dan is hij van mij. Want ik trap hem er hier echt af gaat hij boos verder. Mike kiest de kant van zijn vriend John. Pleuris ventje eindigt Mike.

Wat later komt Gerrit aanlopen. Omdat ik gister aan het k*tten was met het internet heb jij mijn kaart gepakt? vraagt Gerrit. En vraagt aan John of hij voortaan naar hem toe wil komen als hij een probleem met hem heeft. Hij stelt het niet op prijs dat John aannames doet die niet waar zijn volgens hem. De twee schreeuwen tegen elkaar als Mike ertussen komt. Kunnen wij ff rustig eten of niet? zegt Mike tegen Gerrit. Nee, ik wil me kaart zegt Gerrit. John geeft vervolgens de SD kaart aan Gerrit. Wegwezen nu! Pleur op man. Nu kan je weg! Oprotten gaat Mike boos verder. John zegt tegen Mike dat hij zich er buiten moet houden. Als Gerrit wil weglopen roept John hem nog na dat hij een snotneus is. Nou, jij gedraagt je als een snotneus zegt Gerrit terwijl hij wegloopt. Dag Gerrit! K*t gedrag van je roept John boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *