John is helemaal klaar met Gerrit omdat hij tot laat het aggregaat gebruikt heeft

John is helemaal klaar met Gerrit omdat hij tot laat het aggregaat gebruikt heeft

Het is vroeg in de ochtend als John opstaat en naar Mike gaat. Hij mompelt wat in zichzelf. Ik wil niks met dat vieze varken te maken hebben klaagt hij. Mike kijkt hem vragend aan. John vertelt op zijn beurt dat Gerrit afgelopen avond laat nog de aggregaat aan heeft gezet. Dit omdat hij iets op de laptop wilde doen. Dit maakte veel herrie volgens John. Ik heb dat niet gehoord antwoordt Mike hierop. Volgens John had hij nogal een discussie met Gerrit hierover. Dat ding moet aan gaf Gerrit aan toen John hem uitzette. Dat ding blijft uit, het is bijna 0:00 uur, er liggen mensen te slapen maakte hij hem verder duidelijk. John is furieus en ergert zich kapot aan Gerrit zijn gedrag. Ik ben helemaal klaar met dat mannetje! Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 10:00

    Het aggregaat is toch van iedereen. John loopt alleen maar weer te zeuren zoals altijd. Die man is echt nooit vrolijk ja als hij weer eens kan pochen over wat hij allemaal gedaan heeft, of gaat doen. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het 1e huisje er zal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *