Sanne legt aan Timothy uit dat het klaar is met Joaquin

Sanne legt aan Timothy uit dat het klaar is met Joaquin

Timothy en Sanne zitten samen te schuilen in de regen en hebben het over relaties binnen Utopia 2. Timothy geeft aan dat hij Manon wel een mooie vrouw vindt maar dat hij zich wil focussen op het opbouwen van Utopia 2 en niet op een relatie. Ik zou niet in die situatie van jou en Joaquin willen zitten gaat Timothy verder tegen Sanne. Sanne lacht hier een beetje om en zegt dat dat klaar is. Timothy denk dat Joaquin onzeker is en daardoor zo lief doet tegen de vrouwen omdat hij bevestiging wil. Hierna veranderd het gesprek zich naar de naderende stemmingen. Sanne geeft aan dat ze niet op gevoel gaat stemmen maar gaat kijken naar het belang van de groep. Hierdoor zal ze op iemand anders stemmen dat wanneer ze op haar gevoel af zou gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *