Shelley lijkt spijt te hebben van de kus met Gerrit

Shelley lijkt spijt te hebben van de kus met Gerrit

Gerrit en Shelley hebben met elkaar gekust en daar lijkt Shelley zich niet helemaal lekker bij te voelen. Je hebt me voor het blok gezet zegt ze tegen haar mede bewoner. Daar heb ik sorry voor gezegd maar dat was wel mijn gevoel legt Gerrit op zijn beurt uit. Het was een impuls benadrukt hij. Shelley vindt dat Gerrit er best van tevoren over na had kunnen denken. En denkt dat Gerrit op het idee gekomen is om haar te kussen, doordat hij Jeffry en Jessie heeft zien zoenen. Daar is Gerrit het niet mee eens. Wel vertelt hij dat hij het eerst niet wilde doen. Had dat dan gedaan reageert Shelley. Ik denk dat je wel aan mij zag dat ik het eigenlijk niet wilde doen voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat het nu al is gebeurd en dat ze het niet meer terug kunnen draaien. Ze legt uit dat ze er geen spijt van heeft maar voor haar gaat het wel wat te snel. Gerrit lijkt dit wel te snappen. Daar wil ik wel mijn excuses voor aanbieden zegt hij. Daar lijkt Shelley blij mee te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *