De Mongoolse tent van Joaquin en Timothy is opgebouwd!

De Mongoolse tent van Joaquin en Timothy is opgebouwd!

De bewoners uit Utopia 2 mogen trots op zichzelf zijn. De Mongoolse tent van Joaquin en Timothy is namelijk helemaal opgebouwd. Joaquin en Timothy zijn door het dolle heen als zij beseffen dat zij eindelijk een plekje voor zichzelf hebben. Het is een huis, maar het werkt als een tent zegt Joaquin. Mooi gezegd, broeder antwoordt Gerrit terwijl hij hem een schouderklopje geeft. Maar het voelt als innerlijk geluk voegt Timothy er aan het einde van het gesprek toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *