Jeffry brengt Hiske op de hoogte van een financiële verandering

Jeffry brengt Hiske op de hoogte van een financiële verandering

Er vindt een financiële verandering plaats en daar wil Jeffry Hiske van op de hoogte brengen. Ze willen JMJ erbij doen begint Jeffry doelend op de bv. Maar ze hebben iets meer dan 100 euro nodig om het huis af te krijgen voegt hij eraan toe. Hiske weet precies waar dit heengaat en luistert aandachtig. Ze vroegen of de bv dit contant kan betalen legt Jeffry verder uit aan zijn financiële partner. Ik vind het prima maar dat betekent dan dat de opbrengst van JMJ in de stimulering van bouwprojecten wordt gestopt reageert Hiske. Hiske krijgt het gevoel dat dit vooral ten voordele is voor Jeffry en Jessie omdat zij dan hun huisje afgemaakt terugkrijgen maar dat is volgens Jeffry nog maar de vraag. En geeft aan niet te weten of ze überhaupt nog terug willen in het huisje. Maar waar is dat huisje dan voor? vraagt Hiske vervolgens. Daar zitten we nog voor in overleg antwoordt Jeffry. Hiske vindt het prima dat de bv het bouwproject van John en Mike stimuleert maar het idee moet wel zijn dat iedereen in de winter droog en warm ligt. Dan moeten we andere projecten ook steunen als iemand dat vraagt. Gelijke monniken gelijke kappen benadrukt ze. Wat betreft Jeffry zal de bv dan andere bouwprojecten ook moeten steunen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *